Sinds april 1984 bestaat voor onze school de Medezeggenschapsraad.Deze raad heeft tot taak het bestuur van de schoolvereniging gevraagd en ongevraagd te adviseren over allerlei schoolzaken.De raad bestaat uit zes leden, die gekozen worden voor een periode van drie jaar. Drie leden vertegenwoordigen de ouders en drie leden het personeel.Er wordt eens per 2 maanden vergaderd.

De volgende personen hebben zitting in de MR.:

Namens de ouders- Joost van Rooijen (voorzitter), Arjan Lassche, Niels van Eekeren .

 

De MR bestaat uit een aantal nieuwe leden: Niels van Eekeren en Arjan Lassche.

 

Zij stellen zich aan u voor:

 

 

Mijn naam is Niels van Eekeren, getrouwd met Lydia en vader van Manuel, die in groep 2B zit bij juf Marjet. In het dagelijks leven ben ik als werkvoorbereider werkzaam bij bouwbedrijf Salverda. Verder voetbal ik bij DOS en zit daar in de sponsorcommissie. Ik heb me aangemeld voor de MR omdat ik graag betrokken wilde raken bij de school en ook omdat ik eigenlijk geen idee had hoe de organisatie van een school nu precies "werkt". In de MR krijg je een blik achter de schermen van de school en ik vind het leuk om mee te denken en positief kritische vragen te stellen over zaken rondom de school. Eén punt wat ik graag wil benoemen is de positieve / enthousiaste instelling van het schoolteam ivm ouderbetrokkenheid 3.0 . Als de ouders dit ook overnemen dan zie de toekomst van de Koningin Emmaschool met vertrouwen tegemoet. Ik wens iedereen een heel fijn schooljaar!

 

Mijn naam is Arjan Lassche. Ik ben getrouwd met Daniëlle en samen hebben we 3 kinderen: Sanne Dien, Jorrit en Mette. We wonen met veel plezier op een boerderij net buiten Kampen. Ik ben werkzaam als product manager voor een internationaal kweekbedrijf van landbouwgewassen als o.a. maïs, bieten en aardappelen. Naast mijn werk zijn mijn grootste hobby’s het samen zijn met mijn gezin en het ‘klussen’ op de boerderij.

 

Mijn voornaamste drijfveer om lid te worden van de MR is dat ik een actieve betrokkenheid wil tonen bij het helpen realiseren van een geweldige schooltijd op de Koningin Emmaschool voor alle leerlingen.

 

Als lid en voorzitter van de M.R. van de Emmaschool wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Joost van Rooijen. Ik ben getrouwd met Willemijn van Rooijen, samen zijn wij trotse ouders van Jolijn (7jr, groep 4) en Mees (5jr, groep 1/2B), en tevens in verwachting van een 3e kindje. Het lidmaatschap aan de M.R stelt mij in staat om in grotere mate betrokken te zijn, beter op de hoogte te blijven over de gang van zaken binnen de school en actief mee te denken over het te voeren beleid in belang van de kinderen en personeel. Ik hoop via mijn lidmaatschap aan de M.R. een grote mate van ouderbetrokkenheid mee te kunnen nemen in onze vergaderingen, en daarmee nodig ik u uit om bij vragen en opmerkingen contact op te nemen. Dit kunt doen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het team  - Atje de Boer, Angela Raggers, Marianne Both.

Heeft u vragen en of opmerkingen kunt u zich richten tot de M.R. via de rubriek 'contact' op deze website. Er zal zo snel mogelijk een reactie volgen op uw vraag. Telefonisch of anders via het opgegeven mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de Koningin Emmaschool zit in de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (G.M.R.) Atje de Boer.                                            De G.M.R. bestaat uit ouders en teamleden komende uit de 14 scholen verbonden aan de schoolvereniging IRIS.  

Contact

Koningin Emmaschool

Marinus Postlaan 1c 
(In het PRISMA)

8264 PB Kampen

038 - 3318987

directie@emmaschoolkampen.nl