Natuurlijk willen wij graag actief betrokken zijn met onze omgeving. Dat blijkt uit de vele activiteiten die wij ontplooiien, al dan niet in samenwerking met kerken of maatschappelijke organisaties. Een greep uit de activiteiten:

 • Excursies
  Elk jaar organiseren sommige groepen een bezoek aan de bibliotheek, de kinderboerderij, de Stadsgehoorzaal of iets dergelijks.
 • Schoolreisje
  Groep 1 t/m 7 gaan met de bus op schoolreis. Groep 8 gaat drie dagen lang op kamp.
 • Verkeersdiploma
  In groep 7 wordt er in samenwerking met de ANWB verkeerslessen gehouden, waarbij het algemene gedrag op de weg, lastige verkeerssituaties worden besproken. Leerlingen kunnen daarbij een officieel verkeersdiploma halen.
 • Sportactiviteiten
  We doen mee aan diverse sporttoernooien, zoals het voetbal-,dam- en korfbaltoernooi. Verder nemen we deel aan de bevrijdingsloop en de avondvierdaagse.
 • Zending
  Iedere maandagmorgen mag uw kind iets geven ten behoeve van ons 'financiele' adoptiekind en ten behoeve van de zending.
 • Gezin-School-Kerk
  Vooraf aan een kerkdienst die plaats vindt op een zondag in februari, werken wij binnen de school over een Bijbels thema. De leerlingen krijgen een week voorafgaand aan de dienst een boekje mee naar huis. In dit boekje wordt dit Bijbelse thema behandeld. Wij vragen de ouders om gedurende die week thuis het boekje met hun zoon/dochter door te nemen.

Contact

Koningin Emmaschool

Marinus Postlaan 1c 
(In het PRISMA)

8264 PB Kampen

038 - 3318987

directie@emmaschoolkampen.nl