Als u klachten heeft over het onderwijs of over de gang van zaken op school, kunt u een afspraak maken met de betrokken groepsleerkracht. Mocht dit niet leiden tot de gewenste oplossing, dan kunt u zich wenden tot de directeur van de school. Komt men er samen niet uit, dan kan men zich wenden tot de bovenschoolse directeur of wellicht het bestuur.

  • Schoolvereniging IRIS-Postbus 1014-8260 BA KAMPEN - 038 3333898
  • www.iriskampen.nl
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De directie van IRIS wordt gevormd door:

  • Friso Kingsma, algemeen directeur
  • Gerard Wolters, financieel directeur'

Vertrouwenspersoon vanuit de schoolvereniging:

Als gevolg van de invoering van de klachtenregeling heeft ons schoolbestuur een vertrouwenspersoon aangewezen. De rol als vertrouwenspersoon fungeert als aanspreekpunt bij signalen,vermoedens van of klachten met betrekking tot seksuele intimidatie.Hieronder kan men verstaan: seksueel geladen gedrag binnen de school, tot uiting komend in woorden en/of handelingen,die door de leerlingen of hun ouders als ongewenst en onplezierig worden ervaren. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de schoolgids van de school of naar de website van IRIS. Hierop vindt u ook de contactpersoon van IRIS.

Voor onze school is Yvonne Jongman de vertrouwenspersoon.

Noodgevallen:

Voor noodgevallen is er een Landelijk Centraal Meldpunt Vertrouwensinspecteur.Dit meldpunt is 24 uur telefonisch bereikbaar op tel.nr. (0900)1113111

 

Contact

Koningin Emmaschool

Marinus Postlaan 1c 
(In het PRISMA)

8264 PB Kampen

038 - 3318987

directie@emmaschoolkampen.nl